Holiday on Ice

Location: 
Date: 
Sunday, 26 March, 2017 - 16:00
Pricing: 
Leden en hun gezelschap: € 25 p.p, Niet-leden en hun gezelschap € 55 p.p.
Members only: 
No (all Atos employees)
Maximum tickets or persons per subscription: 
4
Children allowed: 
Yes
Minimum age: 
0

Holiday on Ice - Believe

Holiday on Ice Believe

FUNology staat ook in 2017 weer garant voor veel aantrekkelijke en interessante activiteiten! Schrijf je snel in voor Holiday on Ice, want dinsdag 14 februari 2017 is de uiterste inschrijfdag. Wij zorgen voor 1e-rangs kaarten, een uitrij-kaart per lid en een consumptie.

BELIEVE is een moderne versie van Romeo en Julia over verlangen, jaloezie en ware liefde. Choreografieën op Olympisch niveau gecombineerd met de beste live muziek, prachtige decors, glamour kostuums en hi-tech special effects, BELIEVE is voorbestemd om uw harten te veroveren.

In deze moderne rock versie van Romeo & Julia, komen twee groepen, uitgebeeld in twee verschillende werelden samen. De Onderwereld, de motor van het geheel, is waar Antonio een visioen krijgt over het meisje van zijn dromen.
In de Bovenwereld, waar al feestend wordt geleefd en geld alles is, leeft Clarissa, vervreemd en verlangend naar ware liefde. Wanneer de leider van beide werelden in gevecht raakt met Antonio, nadat hij is ontsnapt naar de Bovenwereld, ontmoeten zij elkaar en groeit al snel een verboden liefde. Het weerstaat afwijzing, pijn en verdriet door toedoen van liefde en hartstocht. Gelukkig eindigt deze versie wel met een goed einde in vergelijking met de klassieke Romeo & Julia.

Email organizer: 
tino.vanommen@atos.net