FIBA 3x3 Basketball World Tour Masters Utrecht (25 sept)

Date: 
Sunday, 25 September, 2022 - 16:00 to 22:00
Pricing: 
15,00 euro p.p. voor leden en hun gezinsleden, 55,00 euro voor niet-leden en introducees
Members only: 
No (all Atos employees)
Children allowed: 
Yes
Minimum age: 
0
Wat heeft FUNology nu weer op de agenda gezet, basketball??
Jazeker BASKETBALL!!
 
En niet zomaar basketball maar de FIBA 3x3 World Tour Masters in Utrecht!
 
Zondag 25 september is het Jaarbeursplein in Utrecht het decors voor de eerste FIBA 3x3 World Tour ooit in Nederland. De World Tour is de Champions League van het mondiale 3x3 basketball. Alleen de beste teams ter wereld doen aan deze reeks van dit jaar 13 evenementen mee. Nooit eerder maakte de World Tour een stop in Nederland. 12 van de beste teams ter wereld spelen in 2 dagen om de titel en een totale prijzenpot van $150.000.
 
FUNology heeft 2 exclusieve SkyBoxen gereserveerd waar plek is voor 6 personen per Skybox op zondag 25 September.
Er zijn dus maar 12 plekken beschikbaar en VOL=VOL!
 
Uiteraard zal de inwendige mens ook niets tekortkomen.
 
Programma:
 
Vanaf 16:00 uur gaan de deuren van het World Tour stadion op het Jaarbeursplein in Utrecht open. We verzamelen om 16:00 zodat we gezamenlijk naar binnen kunnen, dit is makkelijker voor de organisatie in verband met het meerdere malen scannen van uw ticket. KOM DUS OP TIJD!
 
Aanvullende informatie :
 
De FIBA 3x3 World Tour Masters Utrecht is een buitenevenement. Het is verstandig om hier rekening mee te houden bij het kiezen van je kleding en de weersverwachting in de gaten te houden. Als publiek zul je te allen tijde droog zitten. Er is beperkte ruimte beschikbaar, dus wij vragen u geen grote tassen of andere spullen mee te nemen. Er is geen garderobe. We willen u er ook op wijzen dat roken op het hele evenemententerrein verboden is. Eigen eten en drinken is ook niet toegestaan.
 
  • Inschrijving sluit op 15 September 2022.
  • Restitutie van betaalde eigen bijdrage NA de sluitingsdatum (15 september 2022) is niet meer mogelijk door aangegane verplichtingen
 
Vragen? Stel ze aan FUNology@atos.net.