F1 Simulator Racing Utrecht

Date: 
Monday, 27 September, 2021 - 19:30 to 22:30
Pricing: 
€ 13,50 (1 race) of 17,50 (2 races) voor leden
Members only: 
Yes (members only)
Children allowed: 
Yes
Minimum age: 
0

F1 Simulator Racing Utrecht

Dit was in September 2020 een evenement waar nog lange tijd over nagepraat en opgeschept werd in allerlei meetings, internetfora, online chats en wat al nog niet meer... dit moesten we echt nog een keer doen. Dus .... COVID-19 maatregelen in het achterhoofd houdend .... waarom niet? Alleen dan natuurlijk wel next level zoals jullie van ons gewend zijn :-)
 
We doen er nog een upgrade pakket bij net als op een Red Bull F1 wagen... dus wil je 1 uur of wil je zelfs 2 uur racen?
We gaan met FUNology weer exclusief SIM-racen bij het F1racingcentre in Utrecht. Gewoon keihard in een gave simulator met z'n allen (nou ja, met z'n twintigen) tegen elkaar! Bij The Official F1® Racing Centre krijg je in een uur de volledige F1-ervaring! Voor de echte die-hards: je kan aansluitend een tweede raceuur inkoppen voor slechts een paar euro meer :-)
 
Dus met wie ga jij de uitdaging aan? Heb je een collega met revanchegevoelens? Wil jij je kids nu wel verslaan in de rematch? Uiteraard wordt iedereen voorzien van een welverdiend hapje en drankje. Het event is 100% "coronaproof" : verplichte Checkin bij binnenkomst, handen ontsmetten, je wordt voorzien van handschoentjes en een haarnetje welke je verplicht moet dragen als je in de simulator zit. Elke simulator staat op ruime afstand van elkaar. Alleen de deelnemers van FUNology zijn aanwezig op de locatie.