2-daagse online workshop Nachtfotografie

Date: 
Tuesday, 25 January, 2022 - 19:30
Thursday, 27 January, 2022 - 19:30
Pricing: 
€5 voor leden, inclusief een gratis boek over nachtfotografie! Niet leden betalen ook €5 en krijgen korting op het boek (prijs is circa 20 euro).
Members only: 
No (all Atos employees)
Maximum tickets or persons per subscription: 
1
Children allowed: 
Yes
Minimum age: 
0

2-daagse online workshop Nachtfotografie

 
Heb jij al die mooie nachtfoto’s gezien van andere fotografen en wil jij dat niveau ook graag bereiken? Volg dan deze 2-daagse online workshop nachtfotografie. Met mooie avondfoto’s bedoelen wij dat de foto’s scherp zijn en een goede belichting krijgen: dat zijn de moeilijkste punten van nachtfotografie. Pak deze unieke kans om samen met andere fotografieliefhebbers mooiere nachtfoto’s te leren maken.
 
Bij deze workshop krijg je als lid een gratis boek over nachtfotografie. Daarnaast krijg je ook een levenslang account zodat je de cursus kunt herhalen of dingen opzoeken wanneer je wilt.
 
De sluiting van de inschrijving is op 17 januari 2022  20.00 uur. Deelnemers kirjgen 23 januari de uitnodiging voor dit online evenement. Let op: 1 plek per inschrijving. 
 
Via funology@atos.net kun je vragen stellen over dit event.
 
LET OP: op de registratiepagina van dit evenement is een invulveld weggevallen. Je hoeft alleen in te vullen voor wie de inschrijving is en of die persoon niet-lid is (bijvoorbeeld: jezelf en 0, als je lid bent - of iemand anders en 1 als diegene geen lid is.).